Skip to main content

Over ons

van Otterdijk bestratingen

Al 62 jaar een begrip in Limburg.

Welkom op de site van Otterdijk Bestratingen B.V

Wij zijn van oorsprong een familie bedrijf wat 62 jaar bestratingen realiseert in limburg

Onze werkzaamheden bestaan uit: bestratingen, moderne bestrating (machinaal straten) en verkoop van oude authentieke materialen.

Van Otterdijk Bestratingen zoekt voor u naar de beste oplossing voor uw werkzaamheden Asfalt Asfalteringen Bestrating Rioleringen Grondwerken Saneringen Dit houdt in dat ook naar bijvoorbeeld de toepassing van voordeligere, alternatieve materialen wordt gekeken.

Met behoud van kwaliteit natuurlijk. Want ook voor al de werkzaamheden van van Otterdijk Bestratingen geldt: KWALITEIT IS TOEKOMST!


Machinaal straten is dé uitkomst voor betere werkprestaties en efficiency binnen de bestratingssector. van Otterdijk Bestratingen kan machinaal straten voor u verzorgen aangezien zij het gehele machinaal straten traject voor u kan verzorgen vanaf ontwerp tot machine.

van Otterdijk Bestratingen heeft al jaren ervaring op het gebied van machinaal straten o.a. door de samenwerken met machine ontwikkelaars Door deze unieke combinatie is er een hogere innovatie op gebied van machinaal straten, aangezien de kennis heeft in de bestratingssector en op het gebied van machinaal straten product realisatie.

Onze werkzaamheden zijn infra van Wegenbouw projecten tot particulier. Machinale bestrating, (modern straten) sierbestrating, natuursteentegels, kasseien.

Tevens hebben wij door zeer veel vraag van oude natuurlijke materialen een opslag en verkoop van, Authentieke materialen gebakken klinkers, dikformaten, waalformaten, klinkerkeien.

Ook zijn wij een erkend leerbedrijf die nieuwe leerlingen het oude ambachtelijke vak leren.Professioneel bestratingen van hoog niveau, met respect voor de wensen van de klant. bestratings ontwerp, in één hand waarbij de uitvoering met louter specialisten plaatsvindt.Van Otterdijk Bestratingen behoort met dit concept tot het topsegment van haar branche.

Onze uitvoeringen variëren van klassiek tot modern en van kleine tot grote tuinen en landgoederen.van Otterdijk bestratingen is een bewuste keuze, zo blijkt uit de belangstelling van veel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen .

Niet alleen vanwege onze creatieve ideeën en uiterst betrouwbare uitvoering Maar ook dankzij onze professionele coördinatie waarbij wij u zoveel mogelijk zorg uit handen nemen vraag een offerte aan.


Een stukje buitenleven dat helemaal van u is.

Waar u zich heerlijk thuis voelt.Dat kan zo belangrijk zijn.Uw huis mag dan eindigen met de laatste muur, u thuis gaat verder tot  het laatste hoekje van uw tuin of terras

Niet te verwonderen dat deze speciale ruimte wilt vormen naar uw smaak. En omdat iedereen daarin verschil, zoekt van otterdijk Bestratingen steeds weer nieuwe ideeen de nieuwste kleuren vormen en mogelijkheden 

vind u bij ons zodat u eindeloos kunt kiezen.,combineren of u houdt van romantisch,stijlvol,strak of nog iets heel anders voor elke stijl hebben wij een prachtige collectie.Het begin van een tuin of terras van al uw dromen ,vanaf uw oprit tot het,

laatste kronkelende paadje de stratenmaker maakt het 


Authentieke Straatklinkers Kopen?

Bekijk Snel Ons Complete Aanbod! Goedkoper kan niet. Kom Gerust Kijken. Top Kwaliteit materialen

  • Wij zijn de grootste leverancier van oud gebakken klinkers in Limburg 
  • Vandaag besteld morgen geleverd 
  • Grote partijen op voorraad